Rýže po Turecku

Recept na rychlovku, kterou můžeme podávat jako hlavní chod nebo jako přílohu k masům.


3.1147x
25 min

Postup přípravy

V kastrůlku rozehřejeme margarín nebo máslo, vsypeme piniové oříšky a opečeme je do středněhněda. Pak přisypeme rýži, promícháme a smažíme, než se všechen tuk vsákne do rýže. Pak přilijeme vodu a za občasného mícháme vaříme, dokud se nevyvaří voda a rýže je ještě trochu tvrdá. Do uvařené rýže vmícháme ještě trochu másla (podle chuti), osolíme a můžeme přidat sekanou petrželku nebo nať cibulky. Záleží, kdo má co rád. Takto připravenou rýži po Turecku můžeme podávat.
user-icon

autor Sonia

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rýže po Turecku

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena