Jak udělat dokonalou drobenku? Důležitý je poměr surovin!
Drobenka dokáže i obyčejný koláč proměnit ve hvězdu mezi moučníky. Tři prosté suroviny totiž dodají buchtám, koláčům i muffinům neodolatelnou sladkou křupavost. V čem spočívá kouzlo drobenky a jakou mouku na ni použít?
Jak upéct nejlepší švestkový koláč: Vyberte si, bude to kynutý, litý nebo křehký?
Švestkový koláč si často spojujeme s dětstvím a babiččinou nebo maminčinou kuchyní. Šťavnatost a lahodná chuť švestkové buchty typicky s máslovou drobenkou patří mezi neodolatelné dezerty. Jaké jsou nejčastější typy švestkových koláčů a jak dosáhnout dokonalého výsledku?
Recept na švestkový koláč s tvarohem krok za krokem
Švestek jsou plné zahrádky i trhy, kolikrát ani nevíme, co s nimi. Když z nich upečeme tento koláč, nešlápneme vedle, je totiž skvělý! Šťavnatý, vláčný a akorát sladký.
Autor:Kačák
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena