Rychlé francouzské brambory

Dobré, rychlé a jednoduché jídlo.


3.621x
75 min
2×

Postup přípravy

Dáme si uvařit brambory. Vychladlé brambory oloupeme a potom nakrájíme na kostky nebo použijeme kolečko na brambory.

Pak přidáme k bramborům vejce, uzeninu nakrájenou na kostičky, majoránku, sůl, pepř a můžeme přidat i trochu mléka nebo smetany. Vše zamícháme a dáme do vymazaného pekáče nebo zapékací míse. Můžeme ještě trošku polít povrch olejem, nebo přidat trošku sádla.

Rychlé francouzské brambory dáme asi na 1 hodinu péct do vyhřáté trouby asi na 170 °C.

Rychlé francouzské brambory podáváme se zeleninovým salátem, kompotem, zavařenou okurkou nebo prostě s tím, kdo co má rád.
user-icon

autor Annmery


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlé francouzské brambory

Zpět na recept