Ne vždy je čas na klasickou rajskou s hovězím masem a její zdlouhavou přípravu. Až budete potřebovat rychlovku, vyzkoušejte tuto variantu.
tuk na smažení | |
omáčka | |
---|---|
cukr | |
ocet | |
4 lžíce | sádlo |
1 sklenice | kečup |
bobkový list | |
nové koření | |
4 lžíce | hladká mouka |
2 plechovky | rajský protlak |
mletý černý pepř | |
2 ks | cibule |
podle chuti | |
sůl | |
příloha | |
1 ks | vejce |
strouhanka | |
500 g | mleté vepřové maso |
mletý černý pepř |
autor Konvalinka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena