Rybí salát s hráškem a jablky

Ryba, hrášek a jablíčko smíchané s majonézou.


4.54x
15 min

Ingredience

1 kscibule
2 ksjablko
250 gsterilovaný hrášek
1 kelímekmajonéza (100g)
300 konzervryba ve vlastní šťávě

podle chuti

sůl
ocet
1 lžičkamletý bílý pepř

na ozdobu

1 ksčervená paprika

Postup přípravy

Konzervovanou rybu (nejlepší je losos) a hrášek scedíme. Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Rybu opatrně rozdělíme na menší kousky a dáme ji do mísy. Přidáme hrášek, jablka a nakrájenou cibuli.

Vše zlehka promícháme se solí, pepřem i octem. Teprve do dobře ochuceného salátu přidáme majonézu a zlehka jej promícháme.

Jednotlivé porce sypeme na proužky nakrájenou paprikou a podáváme s bílým pečivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí salát s hráškem a jablky

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká