Vaření.czReceptyRybí karbanátky tří chutí

Rybí karbanátky tří chutí

Rybí karbanátky, které jsou vhodné i pro ty, kteří nemají rádi zápach rybiny.


5.03x
45 min

Ingredience

2 lžičkymajonéza
2 lžícekečup
0.5 kgmaso mleté
1 špetkakoření na mleté maso
1 kelímekzakysaná smetana
špetkasůl a pepř
1 ksvajíčko
1 špetkakoření na ryby
1 ksopečená ryba

podle potřeby

strouhanka
hladká mouka
strouhaný sýr

Postup přípravy

Rybu, majolku, kečup a zakysanou smetanu rozmixujeme na dipp. Můžeme malinko odlít a ponechat k příloze. Přecedíme, pokud nám vadí malé kostičky. Do mixéru s dippem přidáme mleté maso (může být i z konzervy) a koření na ryby. Vlijeme do mísy kde smícháme s moukou, strouhankou, vajíčkem a sýrem. Můžeme dochutit solí pepřem a kořením na mletá masa. Mouku přidáváme dokud směs nebude dostatečně tuhá na tvarování karbanátků. uplácáme karbanátek obalíme ve strouhance a osmažíme. Rybí karbanátky tří chutí podáváme s brambory, ke kterým si můžeme přidat dipp který nám vznikl při prvním mixování.
user-icon

autor orli.a


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí karbanátky tří chutí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena