Vaření.czReceptyRybí karbanátky s houbovou omáčkou

Rybí karbanátky s houbovou omáčkou

Zajímavý a chutný recept.


4.613x
30 min

Ingredience

1 špetkasůl
2 ksvejce
1 lžičkamáslo
snítkakopr
1 kelímekzakysaná smetana
20 gsušené houby
200 gkořenová zelenina
500 grybí filé (treska)
1 špetkamletý černý pepř

na obalení

6 lžicstrouhanka

Postup přípravy

Filety, očištěnou kořenovou zeleninu a houby povaříme asi 10 minut ve vodě. Pak vyjmeme. Filety nakrájíme na kousky, přidáme část hub, sníh z bílků, žloutky utřené s máslem, pepř a nakrájený kopr. Tvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance a osmažíme. Ve zbytku vývaru a hub (zeleninu odstraníme) uděláme smetanovou omáčku. Rybí karbanátky s houbovou omáčkou podáváme s vařenými brambory.
user-icon

autor kutilkova

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rybí karbanátky s houbovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Dánská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena