Rybí cordon bleu se špenátem

Rybí plátky plněné sýrem a špenátem obalené v trojobalu. Recept i na nedělní oběd.


4.36x
45 min

Ingredience

2 stroužkyčesnek
4 plátkytvrdý sýr
400 glistový špenát
4 plátkyrybí filé

podle chuti

sůl
mletý pepř

trojobal

vejce
strouhanka
hladká mouka

podle potřeby

máslo
olej na smažení

Postup přípravy

Očištěný a omytý listový špenát podusíme na másle s rozmáčknutým česnekem. Špenát dusíme s troškou vody do změknutí a podle naší chuti osolíme. Uvařený špenát scedíme a necháme stranou.

Větší rybí plátky důkladně omyjeme a osušíme. Osolíme a opepříme. Na každý plátek ryby položíme plátek sýru a trochu špenátu. Rybu přehneme a konce spojíme párátkem.

Rybí cordon bleu obalíme v hladké mouce, vajíčku a ve strouhance, jak jsme zvyklí.

Obalené ryby smažíme v připraveném oleji pěkně dozlatova a ukládáme na kuchyňskou utěrku, abychom je zbavili přebytečného oleje.

Rybí cordon bleu se špenátem podáváme teplé jako hlavní chod s naší oblíbenou bramborovou přílohou.

Na recept jsem použila tresčí filé.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí cordon bleu se špenátem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena