Máte doma rybáře a stále plný mražák ryb? Pak určitě uvařte tuto dalmáckou polévku.
sůl | |
2 ks | žloutek |
2 ks | cibule |
4 plátky | veka |
1 ks | bobkový list |
1 svazeček | petrželová nať |
1 lžíce | vinný ocet |
1 kg | sladkovodní ryba |
0.5 svazečku | celerová nať |
1 ks | paprika (zelená) |
1 lžička | celý bílý pepř |
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.