Roštěnky s klobásou

Plátky roštěnky přelité smetanovou šťávou s rajčaty, na talíři je zdobíme opečenou klobáskou.


2.9482x
75 min

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme a nařízneme kraje, aby se nám nezkroutily, osolíme, opepříme a na oleji z obou stran opečeme. Na zbytku oleje zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, podlijeme částí vývaru, nalijeme k opečeným roštěnkám, přidáme pokrájená rajčata a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, rozšleháme, aby se nevytvořily hrudky a chvíli povaříme. Potom omáčku prolisujeme, zalijeme smetanou a prohřejeme. Obkládáme opečenými klobásami.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Roštěnky s klobásou

Zpět na recept