Roštěnky s klobásou

Plátky roštěnky přelité smetanovou šťávou s rajčaty, na talíři je zdobíme opečenou klobáskou.


2.9482x
75 min

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme a nařízneme kraje, aby se nám nezkroutily, osolíme, opepříme a na oleji z obou stran opečeme. Na zbytku oleje zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, podlijeme částí vývaru, nalijeme k opečeným roštěnkám, přidáme pokrájená rajčata a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, rozšleháme, aby se nevytvořily hrudky a chvíli povaříme. Potom omáčku prolisujeme, zalijeme smetanou a prohřejeme. Obkládáme opečenými klobásami.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Roštěnky s klobásou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena