Vaření.czReceptyRoštěnka s pepřovou omáčkou

Roštěnka s pepřovou omáčkou

Steaky z hovězí roštěné s omáčkou, kterou připravíme ze zeleného pepře a smetany.


4.449x
25 min
3×

Ingredience

100 mlbílé víno
100 mlsladká smetana
2 lžícenakládaný zelený pepř
2 plátkyhovězí roštěná - steak

podle potřeby

olej
hotová jíška

Postup přípravy

Steakové plátky z hovězí roštěné omyjeme, osušíme a po okrajích několikrát nařízneme. Potřeme olejem a necháme několik hodin odležet. Na rozpáleném oleji steaky opékáme z každé strany asi 3 minuty. Podle potřeby zmírníme plamen. Potom maso vyjmeme a teprve nyní osolíme. Výpek zalijeme vínem, vmícháme zelený pepř a povaříme. Podlijeme smetanou a podle potřeby zahustíme trochou hotové jíšky. Roštěnku s pepřovou omáčkou podáváme s opečenými brambory a zeleninovým salátem
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Roštěnka s pepřovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena