Vaření.czReceptyRoládky ze dvou druhů masa

Roládky ze dvou druhů masa

Jedná se o chuťovku z roštěné a kuřecích prsou, vhodnou pro slavnostnější příležitost.


1.948x
60 min

Postup přípravy

Náplň: Kuřecí prsa s vejcem a feferonkou rozmixujeme na hustší kaši. Tu zahustíme škrobovou moučkou, osolíme a opepříme. Plátky roštěnek tence naklepeme. Přendáme na větší kus alobalu potřeného olejem. Klademe je tak, aby vznikl velký plát. Okraje masa spojíme nití nebo párátkem. Plát potřeme sardelovou pastou a do středu vložíme náplň. Alobal srolujeme a řádně uvaříme. Pečeme v horké troubě asi 45 minut. Vychladlou roládu nakrájíme na plátky. Podáváme na ledovém salátu, zdobíme majonézou nebo kečupem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Roládky ze dvou druhů masa

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena