Rohlík s párkem zapečený v alobalu

Jednoduché levné hlavní jídlo, nebo teplý předkrm.


3.0161x
15 min
1×

Postup přípravy

Rohlíky podélně nařízneme, ale nedořízneme. Z horní části rohlíku vydlabeme střídku a vložíme do ní párek. Spodní část potřeme máslem a sardelovou pastou.

Sýr podélně rozřízneme a úzké plátky vložíme do řezu na párek. Můžeme použít i nahrubo strouhaný sýr.

Rohlíky zabalíme do alobalu, dáme do předehřáté trouby na 200°C a zapékáme 8 minut.

Rohlík s párkem zapečený v alobalu servírujeme na talíři přímo v alobalu, který pouze nařízneme, nebo odhrneme. Podáváme s kečupem nebo hořčicí podle chuti.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rohlík s párkem zapečený v alobalu

Zpět na recept