Vaření.czReceptyRohlík s párkem zapečený v alobalu

Rohlík s párkem zapečený v alobalu

Jednoduché levné hlavní jídlo, nebo teplý předkrm.


3.0161x
15 min
1×

Postup přípravy

Rohlíky podélně nařízneme, ale nedořízneme. Z horní části rohlíku vydlabeme střídku a vložíme do ní párek. Spodní část potřeme máslem a sardelovou pastou. Sýr podélně rozřízneme a úzké plátky vložíme do řezu na párek. Můžeme použít i nahrubo strouhaný sýr. Rohlíky zabalíme do alobalu, dáme do předehřáté trouby na 200°C a zapékáme 8 minut. Rohlík s párkem zapečený v alobalu servírujeme na talíři přímo v alobalu, který pouze nařízneme, nebo odhrneme. Podáváme s kečupem nebo hořčicí podle chuti.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rohlík s párkem zapečený v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena