Rilský kapr

Porce kapra obaleného v těstíčku s žampióny smažíme v oleji a podáváme se strouhanou karotkou a citronem.


3.0649x
35 min

Postup přípravy

Kapra nakrájíme na porce, osolíme a opepříme. Do rozšlehaných vajec zamícháme žampiony a kapie nakrájené na tenké nudličky, rozředíme vínem, osolíme a přidáme tolik mouky, aby vzniklo středně husté těstíčko. Připravené porce kapra v těstíčku obalíme a ihned usmažíme v rozehřátém tuku z obou stran. Hotové porce kapra posypeme nastrouhanou karotkou a podle chuti můžeme pokapat citronovou šťávou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rilský kapr

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.