Vaření.czReceptyŘezy ze pstruhů na bílém víně

Řezy ze pstruhů na bílém víně

Vynikající a velmi nápaditý recept na studený předkrm.


2.91013x
60 min

Ingredience

5 kscibule
1 kscitron
2 kspstruh
125 mlvíno
mletý černý pepř

podle potřeby

sůl
rajčata
aspik

Postup přípravy

Pstruhy zalijeme směsí vína, citronové šťávy, 4 lžic vody, soli, pepře a necháme stát pod pokličkou asi 10 minut. Pak pstruhy uvaříme do měkka a vychladíme. Pstruhy nakrájíme podélně na půlky, opatrně stáhneme kůži, přeleštíme aspikem a urovnáme na podlouhlou mísu. Ještě jednou řezy přeleštíme aspikem, obložíme dílky rajčat. Řezy ze pstruhů na bílém víně podáváme s majonézovou omáčkou.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Řezy ze pstruhů na bílém víně

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena