Řezy ze pstruhů na bílém víně

Vynikající a velmi nápaditý recept na studený předkrm.


2.91013x
60 min

Ingredience

5 kscibule
1 kscitron
2 kspstruh
125 mlvíno
mletý černý pepř

podle potřeby

sůl
rajčata
aspik

Postup přípravy

Pstruhy zalijeme směsí vína, citronové šťávy, 4 lžic vody, soli, pepře a necháme stát pod pokličkou asi 10 minut.

Pak pstruhy uvaříme do měkka a vychladíme. Pstruhy nakrájíme podélně na půlky, opatrně stáhneme kůži, přeleštíme aspikem a urovnáme na podlouhlou mísu. Ještě jednou řezy přeleštíme aspikem, obložíme dílky rajčat.

Řezy ze pstruhů na bílém víně podáváme s majonézovou omáčkou.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Řezy ze pstruhů na bílém víně

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Rakouská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.