Řezy Kinder

Známé řezy s lahodným krémem.


3.511x
60 min

Postup přípravy

Ze žloutků a cukru ušleháme hustou pěnu a lžící po malých dávkách přidáváme vodu. Opatrně zašleháváme tekuté zchladlé máslo. Po malých dávkách vsypáváme směs mouky, kakaa, kypřícího prášku a prášku do perníku. Těsto promícháme. Ušleháme sníh a zlehka vmícháme.

Těsto hned rozetřeme na pečícím papírem vyložený plech. Korpus na řezy Kinder pečeme 12 - 15 minut při 180 °C. Poté překlopíme na rovnou podložku a rozřežeme napůl.

Krém: Smícháme vanilkový a krupicový cukr. V rendlíku přivedeme k varu mléko, za stálého míchání rozpustíme směs cukrů. Želatinu necháme nabobtnat v trošce vody. Po částech vmícháme želatinu do vlažného mléka. Rychle zašleháme do šlehačky připravené z čerstvé smetany ke šlehání.

Řezy Kinder naplníme krémem, korpusy přiklopíme k sobě a necháme v lednici zatuhnout. Poté krájíme na kostky či obdélníčky.
user-icon

autor aurela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Řezy Kinder

Zpět na recept