Pstruha omyjeme a osušíme. Pokapeme citronem, osolíme a necháme maso chvíli odležet.
V hladké mouce rozmícháme mletou sladkou papriku a špetku pálivé papriky. Do pstruha vložíme plátek másla a obalíme ho v okořeněné hladké mouce.
Na pánvi rozehřejeme máslo s trochou oleje a pstruha z obou stran opečeme. Maso můžeme i grilovat na venkovním grilu či v troubě.
Nejlepší přílohou jsou opečené brambory, zeleninový salát či čerstvá bageta.
Stačí jen osolit a obalit v hladké mouce, potom usmažit na pánvičce. Dnes ale zkusím podle Vašeho návodu, už se těším! K tomu mám rajčatový salát a brambory ozdobené pažitkou. Z obyčejného oběda je oběd sváteční.....
Helenka
Děkuji,poslední dobou se snažím uvařit jednou týdně rybičku,manžel ryby miluje.
Helenka
Dnes je,ale pečený v troubě,s bramborem a restovanou zeleninou,moc dobrý.