Restovaný pstruh na másle

Obalený pstruh restovaný na másle.


3.4130x
45 min
4×

Postup přípravy

Pstruha omyjeme a osušíme. Pokapeme citronem, osolíme a necháme maso chvíli odležet.

V hladké mouce rozmícháme mletou sladkou papriku a špetku pálivé papriky. Do pstruha vložíme plátek másla a obalíme ho v okořeněné hladké mouce.

Na pánvi rozehřejeme máslo s trochou oleje a pstruha z obou stran opečeme. Maso můžeme i grilovat na venkovním grilu či v troubě.

Nejlepší přílohou jsou opečené brambory, zeleninový salát či čerstvá bageta.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Restovaný pstruh na másle

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.