Vaření.czReceptyRestovaná vepřová játra s mrkvovou rýží

Restovaná vepřová játra s mrkvovou rýží

Recept na lahodná vepřová játra s jemným sosem a mrkvovou rýží.


0.00x
35 min

Ingredience

směs

2 lžíceolej
1 kscibule
0.5 hrnečkuvoda
300 gvepřová játra
3 lžičkyrajský protlak

podle chuti

sůl
pepř

příloha

1 ksmrkev
1 hrnekrýže

Postup přípravy

Vepřová jatýrka omyjeme, nakrájíme na plátky a na rozpáleném tuku restujeme z obou stran. Přidáme pepř a na jemné plátky pokrájenou cibuli, trochu rajského protlaku a vody. Játra dusíme ve šťávě doměkka a poté dosolíme podle potřeby. Rýži jako přílohu uvaříme dle obvyklého postupu, jen před změknutím přidáme nastrouhanou mrkev (pro barvu a chuť). Restovaná vepřová játra s mrkvovou rýží podáváme se sklenkou červeného vína.

Játra v receptech

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Restovaná vepřová játra s mrkvovou rýží

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena