Restovaná vepřová játra s mrkvovou rýží

Recept na lahodná vepřová játra s jemným sosem a mrkvovou rýží.


0.00x
35 min

Postup přípravy

Vepřová jatýrka omyjeme, nakrájíme na plátky a na rozpáleném tuku restujeme z obou stran. Přidáme pepř a na jemné plátky pokrájenou cibuli, trochu rajského protlaku a vody. Játra dusíme ve šťávě doměkka a poté dosolíme podle potřeby.

Rýži jako přílohu uvaříme dle obvyklého postupu, jen před změknutím přidáme nastrouhanou mrkev (pro barvu a chuť).

Restovaná vepřová játra s mrkvovou rýží podáváme se sklenkou červeného vína.

Játra v receptech

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Restovaná vepřová játra s mrkvovou rýží

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká