Řeřichová polévka

Polévka z řeřichy vás vlastně nemusí vyjít vůbec draho, protože si jí můžete doma jednoduše vypěstovat!


2.9934x
45 min

Postup přípravy

Řeřichu nakrájíme na kousky, stejně jako šalotku. Tu necháme zesklovatět na másle, zaprášíme moukou a když je opražená dozlatova, zalijeme vývarem a rozšleháme dohladka. Vaříme asi 20 minut. Řeřichu také necháme povařit a do vývaru přidáme polovičku smetany, všechno důkladně rozšleháme na kaši a dochutíme solí a pepřem. Zbylou smetanu ušleháme dotuha a polévku jí zdobíme na talíři, sypeme zbytkem řeřichy.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Řeřichová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Velikonoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena