Řeřichová polévka

Polévka z řeřichy vás vlastně nemusí vyjít vůbec draho, protože si jí můžete doma jednoduše vypěstovat!


2.9934x
45 min

Postup přípravy

Řeřichu nakrájíme na kousky, stejně jako šalotku. Tu necháme zesklovatět na másle, zaprášíme moukou a když je opražená dozlatova, zalijeme vývarem a rozšleháme dohladka. Vaříme asi 20 minut. Řeřichu také necháme povařit a do vývaru přidáme polovičku smetany, všechno důkladně rozšleháme na kaši a dochutíme solí a pepřem. Zbylou smetanu ušleháme dotuha a polévku jí zdobíme na talíři, sypeme zbytkem řeřichy.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Řeřichová polévka

Zpět na recept