Řapíkatý celer na másle

Nevíte, jak upravit řapíkatý celer? Zkuste tento velmi jednoduchý recept.


4.08x
30 min

Ingredience

2 lžícevývar
50 gmáslo
600 gřapíkatý celer

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Řapíky celeru důkladně očistíme a nakrájíme na nudličky.

Ve větší a hlubší pánvičce rozpustíme máslo, vsypeme nudličky řapíkatého celeru a osolíme. Pokapeme 2 lžícemi vývaru a dusíme pod pokličkou doměkka.

Měkký celer vyjmeme a šťávu vydusíme do hustoty sirupu, kterým řapíkatý celer na talíři přeléváme.

Řapíkatý celer na másle chutná výborně jako příloha.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Řapíkatý celer na másle

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena