Chutná rajská polévka, kterou známe ze školních a závodních kuchyní.
30 g | máslo |
1 ks | cibule |
100 g | rajčatový protlak |
2 lžíce | hladká mouka |
1 kostka | masový bujón |
200 g | rýže vařená |
cukr a sůl |
Nadrobno nakrájíme cibulku a necháme ji zesklovatět, přidáme mouku, zasmahneme, přimícháme rajčatový protlak a ihned zalijeme vodou nebo vývarem.
Dále přidáme kostku bujonu a povaříme. Nakonec vložíme vařenou rýži. Podle chuti mírně osladíme a přisolíme.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena