Chutná rajská polévka, kterou známe ze školních a závodních kuchyní.
30 g | máslo |
1 ks | cibule |
100 g | rajčatový protlak |
2 lžíce | hladká mouka |
1 kostka | masový bujon |
200 g | vařená rýže |
cukr a sůl |
Nadrobno nakrájíme cibulku a necháme ji zesklovatět, přidáme mouku, zasmahneme, přimícháme rajčatový protlak a ihned zalijeme vodou nebo vývarem.
Dále přidáme kostku bujonu a povaříme. Nakonec vložíme vařenou rýži. Podle chuti mírně osladíme a přisolíme.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.