Rajčata, rýže, špenát a křenová smetana jsou hlavními surovinami syté polévky.
2 stroužky | česnek |
2 lžíce | olej |
sůl | |
1 ks | cibule |
500 g | rajče |
200 g | rýže |
2-3 kapky | tabasco |
mletý pepř | |
2 lžíce | polohrubá mouka |
250 g | špenát listový |
0.8 l | zeleninový vývar z kostky |
na ozdobu | |
---|---|
2 lžičky | cukr krupice |
0.5 kelímku | smetana ke šlehání |
2 lžičky | nastrouhaný křen |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena