Vaření.czReceptyRajčátka plněná pomazánkou

Rajčátka plněná pomazánkou

Recept na slavnostně podávanou pomazánku - předkrm nebo chuťovka.


4.77x
20 min

Postup přípravy

Rajčata omyjeme, odřízneme vršky a vnitřek vydlabeme. Rajčatovou šťávu se zrníčky (ne tuhý střed) asi ze 2 rajčat dále použijeme do pomazánky. Čisté pomazánkové máslo pomocí vidličky promícháme s lučinou. Můžeme i vyšlehat pomocí tyčového mixéru. Dochutíme bylinkovou solí, přidáme rajčatovou šťávu, sušenou petrželku a ještě pořádně promícháme. Pomazánku dáme vychladit do lednice. Připravená rajčátka naplníme pomazánkou a k ozdobení použijeme povolený plátkový sýr a olivu. Samozřejmě můžeme ozdobit i jinou zeleninou, kolečkem salámu, klobáskou apod. Rajčátka plněná pomazánkou podáváme jako předkrm nebo chuťovku s jakýmkoliv pečivem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajčátka plněná pomazánkou

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena