Rajčata plněná smaženicí

Zajímavý a přesto jednoduchý recept, předkrm připravený z houbové smaženice.


4.52x
45 min

Postup přípravy

Česnek oloupeme a nasekáme najemno. Žampiony oloupeme a nakrájíme na větší nudličky. Sýr nastrouháme.

V kastrůlku rozehřejeme máslo. Přidáme šunku a krátce ji orestujeme. Přidáme česnek a společně ještě chvilku restujeme. Základ náplně zasypeme žampiony a společně chvilku smažíme. Vmícháme vajíčka, necháme je srazit a vše osolíme a opepříme podle chuti. Směs odstavíme.

Zatím omyjeme a osušíme velká rajčata. Seřízneme z nich vršky a dužinu vydlabeme. Rajčata naplníme směsí. Nakonec je posypeme sýrem a pod grilem je zapečeme, až se sýr rozteče.

Rajčata plněná smaženicí ihned podáváme. Hodí se jako chuťovka pro nečekané návštěvy nebo jako předkrm pro slavnostnější menu.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajčata plněná smaženicí

Zpět na recept