Rajčata plněná kedlubnami

Rajčata nebo papriky plněné kedlubnovou směsí - vhodné s toasty nebo topinkou k večeři.


3.091x
45 min

Postup přípravy

Rajčata důkladně omyjeme, seřízneme vršek a vydlabeme dužinu. Tu použijeme k přípravě náplně.

Očistíme a jemně nastrouháme kedlubny a smícháme je s nasekaným koprem a kopřivami, strouhaným křenem, octem a solí. Vše zamícháme s kysanou smetanou.

Touto směsí plníme vydlabaná rajčata nebo papriky, urovnáme na talíř a posypeme pažitkou a strouhaným tvarohem.

Podáváme s toasty a bylinným čajem. Třeba jako samostatnou večeři.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajčata plněná kedlubnami

Zpět na recept