Rajčata plněná kedlubnami

Rajčata nebo papriky plněné kedlubnovou směsí - vhodné s toasty nebo topinkou k večeři.


3.091x
45 min

Ingredience

sůl
1 svazekkopr
3 kskedlubna
1 lžícekřen
jablečný ocet
0.5 kelímkukysaná smetana
6 ksrajče (nebo paprika)
1 lžícesekaná kopřiva
100-150 gtvaroh na strouhání

Postup přípravy

Rajčata důkladně omyjeme, seřízneme vršek a vydlabeme dužinu. Tu použijeme k přípravě náplně.

Očistíme a jemně nastrouháme kedlubny a smícháme je s nasekaným koprem a kopřivami, strouhaným křenem, octem a solí. Vše zamícháme s kysanou smetanou.

Touto směsí plníme vydlabaná rajčata nebo papriky, urovnáme na talíř a posypeme pažitkou a strouhaným tvarohem.

Podáváme s toasty a bylinným čajem. Třeba jako samostatnou večeři.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajčata plněná kedlubnami

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena