Původní sloní žrádlo

Recept na kdysi oblíbenou rychlovku na studentských kolejích.


4.123x
35 min
1×

Ingredience

2 kscibule
200 gmajonéza
4 kssterilované okurky
400 gměkký salám

nálev

2 lžičkycukr
2 lžíceolej
2 lžíceocet
2 lžícekečup
1 špetkamletý pepř
3 lžíceplnotučná hořčice

Postup přípravy

Nejdřív si uvaříme nálev. Do kastrolku dáme olej, ocet, kečup, hořčici, cukr a pepř. Nálev za stálého míchání necháme přejít varem. Pak necháme vychladnout. Všechny ostatní suroviny nakrájíme (nastrouháme) najemno a smícháme s majonézou. Přilijeme nálev a sloní žrádlo pečlivě promícháme. Původní sloní žrádlo mažeme na pečivo a podáváme.
user-icon

autor Zorňafa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Původní sloní žrádlo

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena