Pudinková přesnídávka

Osvěžující svačinka nejen pro děti.


3.1493x
60 min

Postup přípravy

Jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Připravená jablka podle potřeby omyjeme, necháme okapat a překrájíme. Do hrnce nalijeme vodu a přidáme jablka. Vaříme je asi 20 minut, než jsou měkká až rozvařená. Vzniklou kaši rozmixujeme. Do základu přesnídávky dáme pudink, vanilkový cukr a podle kyselosti jablek ještě dosladíme. Pak vše opět krátce povaříme, aby pudink zhoustl. Pokud chceme jablečnou přesnídávku uchovat, sterilizujeme ji 20 minut při 80 °C.
user-icon

autor Venom

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pudinková přesnídávka

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena