Jahodovo-rebarborová přesnídávka

Recept na výbornou přesnídávku sametové chuti, která poslouží jako lehká a zdravá svačinka.


5.01x
20 min

Postup přípravy

Nejprve si očistíme ovoce a zeleninu. Jahody zbavíme stopek, rebarboru oloupeme, pokrájíme na menší kousky a vše vložíme do hrnce. Přidáme vodu s cukrem a pomalu vaříme (cca 10 - 15 minut) do změknutí.

Uvařenou jahodovo-rebarborovou směs rozmixujeme ponorným mixérem, abychom dosáhli hladké konzistence přesnídávky. Necháme zchladnout a poté přesuneme do lednice.

Nakonec přesnídávku rozdělíme do skleniček, navrch přidáme jogurt a podle chuti můžeme přisladit.

Jahodovo-rebarborovou přesnídávku ozdobíme nasucho opraženými ovesnými vločkami, kousky jahod, rebarbory a snítkou máty. Přesnídávku si nejlépe vychutnáme vychlazenou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jahodovo-rebarborová přesnídávka

Zpět na recept