Jahodovo-rebarborová přesnídávka s jogurtem

Vyzkoušejte recept na lehkou svačinku plnou vitamínů, která vás jemně pohladí na těle i na duši.


5.05x
20 min

Postup přípravy

Nejprve si očistíme ovoce. Jahody zbavíme stopek, rebarboru oloupeme a pokrájíme na menší kousky.

Vše vložíme do hrnce, přidáme vodu s cukrem a pomalu vaříme (cca 10 - 15 minut) do změknutí. Následně směs rozmixujeme ponorným mixérem tak, abychom dosáhli hladké konzistence přesnídávky. Necháme zchladnout a přesuneme do lednice.

Nakonec přesnídávku rozdělíme do skleniček, navrch přidáme jogurt a ti, kdo mají mlsné jazýčky, si ho mohou přisladit a ozdobíme praženými ovesnými vločkami, kousky jahod, rebarbory a snítkou máty.

Jahodovo-rebarborovou přesnídávku si nejlépe vychutnáme vychlazenou.

Zdroj: Hollandia


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jahodovo-rebarborová přesnídávka s jogurtem

Zpět na recept