Vaření.czReceptyJahodovo-rebarborová přesnídávka s jogurtem

Jahodovo-rebarborová přesnídávka s jogurtem

Vyzkoušejte recept na lehkou svačinku plnou vitamínů, která vás jemně pohladí na těle i na duši.


5.05x
20 min

Ingredience

2 lžícecukr
1 dlvoda
300 gjahody
200 grebarbora
250 gbílý jogurt

Postup přípravy

Nejprve si očistíme ovoce. Jahody zbavíme stopek, rebarboru oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Vše vložíme do hrnce, přidáme vodu s cukrem a pomalu vaříme (cca 10 - 15 minut) do změknutí. Následně směs rozmixujeme ponorným mixérem tak, abychom dosáhli hladké konzistence přesnídávky. Necháme zchladnout a přesuneme do lednice. Nakonec přesnídávku rozdělíme do skleniček, navrch přidáme jogurt a ti, kdo mají mlsné jazýčky, si ho mohou přisladit a ozdobíme praženými ovesnými vločkami, kousky jahod, rebarbory a snítkou máty. Jahodovo-rebarborovou přesnídávku si nejlépe vychutnáme vychlazenou. Zdroj: Hollandia
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jahodovo-rebarborová přesnídávka s jogurtem

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena