Ptáček z kapra

Kapr na způsob španělských ptáčků.


3.0189x
60 min

Postup přípravy

Špekáčky a vajíčka nakrájíme na čtvrtiny. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Filety z kapra osolíme, opepříme, potřeme plnotučnou hořčící. Na takto upravené filety položíme plátky anglické slaniny, přidáme 1/4 špekáčku, 1/4 vajíčka, 1/4 okurky. Zabalíme - lépe ovázat nití (jako ptáčky). Zbylé vajíčko, špekáčky a okurky nakrájíme. Na rozpáleném oleji závitky zprudka opečeme, poté přidáme cibuli, okurku, špekáček a vajíčko. Podlijeme vodou (je možné přidat kostku masoxu) a dusíme 20 - 30 minut. Jako přílohu podáváme rýži, ale chutná i s vařenými bramborami.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ptáček z kapra

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena