Vaření.czReceptyPstruh smažený v těstíčku

Pstruh smažený v těstíčku

Maso pstruha je velmi chutné a ani moc nezáleží na úpravě. Ovšem dobrá příprava ho může ještě podtrhnout.


2.8109x
25 min

Postup přípravy

Z očištěného prstruha uděláme dva filety, které nasolíme, okořeníme kořením na ryby a jemně mletým kmínem. Z mléka, mouky a vejce si připravíme těstíčko, ve kterém filety obalíme a ihned smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Pstruha smaženého v těstíčku servírujeme nejlépe s bramborovou kaší.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pstruh smažený v těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena