Pstruh s hroznovým vínem

Pstruh tentokráte na švýcarský způsob.


3.198x
25 min

Postup přípravy

Hrozny spaříme a oloupeme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Pstruhy očistíme, omyjeme, vně i vnitřně okořeníme, hřbetní kostru u hlavy a ocasu nařízneme, aby se ryby při tepelné úpravě nekroutily. Na másle zesklovatíme cibuli, vložíme na ni připravené pstruhy, zalijeme bílým vínem a 7 až 8 minut mírně dusíme. Ryby pak vyjmeme a uchováme v teple. Šťávu v níž se ryby dusily, vaříme, zahustíme jíškou, přidáme smetanu a ještě chvíli povaříme. Pstruhy ochutíme citronovou šťávou a kořením. Teplé pstruhy přelijeme omáčkou a ozdobíme teplým hroznovým vínem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pstruh s hroznovým vínem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena