Grilovaný pstruh v alobalu přelitý pikantním dipem.
150-200 ml | olej |
1 lžička | sůl |
8 plátků | máslo |
2 ks | citron |
2 lžičky | rybí koření |
4 ks | pstruh |
omáčka | |
---|---|
5 stroužků | česnek |
sůl | |
80-90 ml | mléko |
1 kostka | tvaroh |
1 lžička | podravka |
1 svazek | jarní cibulka |
1 lžička | koření na steak |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena