Restovaný pstruh přelitý bylinkovým máslem s rajčátky.
4 lžíce | olej |
sůl | |
mletý pepř | |
4 lžíce | hladká mouka |
4 lžíce | citronová šťáva |
4 ks | kuchaný pstruh (400 g) |
příloha | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
4 lžíce | máslo |
1 svazek | petrželka |
2 ks | cibule |
1 svazek | pažitka |
1 svazek | kopr |
100 g | anglická slanina |
na ozdobu | |
citron | |
4 snítky | bylinky |
2 ks | rajčata |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena