Vaření.czReceptyPstruh s bylinkami z alobalu

Pstruh s bylinkami z alobalu

Jednoduše a chutně připravený pstruh. Recept vonící kořením.


4.131x
25 min
4×

Postup přípravy

Připravíme si čtyři stejné obdelníky alobalu a troubu si předehřejeme na 200 °C. Alobal potřeme máslem. Bylinky opláchneme, okapeme a nasekáme nadrobno. Cibuli oloupeme a rozčtvrtíme, stejně jako očištěnou a omytou mrkev. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Vykuchané, očištěné ryby opláchneme, osušíme, nasolíme a napepříme. Vnitřky ryb potřeme utřeným česnekem. Do každé ryby vložíme kus cibule a mrkve, poté pstruha položíme na připravený alobal. Každou porci posypeme směsí bylinek, přidáme plátek másla a důkladně vše zabalíme. Pstruha s bylinkami pečeme v předehřáté troubě 15 - 20 minut a servírujeme i se vzniklou šťávou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pstruh s bylinkami z alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena