Pstruh s bylinkami z alobalu

Jednoduše a chutně připravený pstruh. Recept vonící kořením.


4.131x
25 min
4×

Postup přípravy

Připravíme si čtyři stejné obdelníky alobalu a troubu si předehřejeme na 200 °C. Alobal potřeme máslem.

Bylinky opláchneme, okapeme a nasekáme nadrobno. Cibuli oloupeme a rozčtvrtíme, stejně jako očištěnou a omytou mrkev. Česnek oloupeme a utřeme se solí.

Vykuchané, očištěné ryby opláchneme, osušíme, nasolíme a napepříme. Vnitřky ryb potřeme utřeným česnekem. Do každé ryby vložíme kus cibule a mrkve, poté pstruha položíme na připravený alobal.

Každou porci posypeme směsí bylinek, přidáme plátek másla a důkladně vše zabalíme.

Pstruha s bylinkami pečeme v předehřáté troubě 15 - 20 minut a servírujeme i se vzniklou šťávou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pstruh s bylinkami z alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká