Pstruh po pekařsku

Pečený pstruh pod brambory.


3.0706x
30 min

Postup přípravy

Pstruha nakrájíme na porce, osolíme a opepříme. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Žampiony očistíme a také nakrájíme na plátky. Zapékací misku vymastíme máslem, naskládáme pstruha, obložíme brambory a žampiony. Povrch osolíme, opepříme, pokapeme máslem a ve vyhřáté troubě upečeme. Během pečení pstruha po pekařsku přeléváme výpekem nebo podle potřeby vývarem. Pstruha po pekařsku zdobíme sekanou petrželovou natí.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pstruh po pekařsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena