Pstruh nadívaný česnekem

Jestli máte rádi pstruhy, vyzkoušejte tento chutný recept.


4.030x
35 min
8×

Postup přípravy

Pstruhy očistíme, omyjeme, nasolíme a zakapeme čerstvě vymačkanou citronovou šťávou. Česnek oloupeme a prolisujeme do misky. Petrželku opláchneme, jemně nasekáme a přidáme k prolisovanému česneku. Do misky přidáme koření na ryby, olivový olej a utřeme vše do hladké hmoty. Pstruhy naplníme připravenou česnekovou směsí. Máslo rozpustíme na pánvi a pstruhy na něm zvolna opékáme z každé strany asi 10 minut. Pstruhy nadívané česnekem servírujeme s uvařenými bramborami.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pstruh nadívaný česnekem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena