Pstruh nadívaný česnekem

Jestli máte rádi pstruhy, vyzkoušejte tento chutný recept.


4.030x
35 min
8×

Postup přípravy

Pstruhy očistíme, omyjeme, nasolíme a zakapeme čerstvě vymačkanou citronovou šťávou.

Česnek oloupeme a prolisujeme do misky. Petrželku opláchneme, jemně nasekáme a přidáme k prolisovanému česneku. Do misky přidáme koření na ryby, olivový olej a utřeme vše do hladké hmoty.

Pstruhy naplníme připravenou česnekovou směsí.

Máslo rozpustíme na pánvi a pstruhy na něm zvolna opékáme z každé strany asi 10 minut.

Pstruhy nadívané česnekem servírujeme s uvařenými bramborami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pstruh nadívaný česnekem

Zpět na recept