Pstruh na cibuli a česneku

Velmi rychlý a přitom slavnostní oběd nebo večeře. Nic nezkazíte, když pstruha ochutíte česnekem.


3.285x
25 min

Postup přípravy

Pstruhy dobře omyjeme, osušíme. Pak ryby osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a olivovým olejem. Necháme je chvíli uležet.

Na rozpálený olej s máslem vložíme připravené pstruhy a opečeme je maximálně 5 minut. Po otočení ryby zasypeme kroužky cibule a plátky česneku. Zakapeme citronem a poklademe kousky másla. Pro zpestření přidáme kolečka mrkve. Přikryjeme pokličkou a necháme asi 10 minut opékat.

Pstruha na cibuli a česneku podáváme s vařenými brambory.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pstruh na cibuli a česneku

Zpět na recept