Pstruh Felicie

Ryba zapečená s žampiony a brambory.


2.91178x
30 min

Postup přípravy

Ryby očistíme, osolíme a lehce pokapeme citronem. Cibuli, brambory a žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky.

Zapékací misku vytřeme máslem, na dno dáme na plátky nakrájenou cibuli a bobkové listy. Na ně položíme očištěnou rybu, obložíme plátky žampionů a brambor. Podlijeme vínem a sklenicí vody, osolíme a opepříme.

Pak pstruha poklademe vločkami másla a kousky másla dáme i kolem. Pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova.

Pstruha Felicie před podáváním posypeme sekanou petrželkou.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pstruh Felicie

Zpět na recept