Pšeničný bulgur s hlívou ústřičnou

Velmi rychlé a přitom výtečně chutnající a zdravé jídlo.


3.4101x
20 min
1×

Postup přípravy

Pšeničný bulgur připravíme podle návodu. Cibuli nakrájíme na půl kolečka, hlívu na kostičky.

Na oleji osmažíme cibulku dozlatova, přidáme hlívu, sůl, pepř, a dále smažíme asi 10 minut. Poté přidáme koření pěti vůní, sójovou omáčku a mraženou kukuřici. Ještě minutku smažíme.

Hotovou směs smícháme s bulgurem a posypeme petrželkou.

Pšeničný bulgur s hlívou ústřičnou ihned servírujeme. Pro obměnu můžeme přidat jinou oblíbenou zeleninu, nebo např. k cibuli přidáme nakrájené kuřecí maso.
user-icon

autor Šárka S.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pšeničný bulgur s hlívou ústřičnou

Zpět na recept