Provensálská pěna

Jednoduchá a levná pěna z párků a bylinek. Pokud nemáte provensálské koření, můžete si umíchat své z majoránky, oregána, tymiánu, levandule.


3.1389x
20 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.
Buřty nebo párky oloupeme a rozemeleme je nebo rozmixujeme najemno. Přidáme paštiku, cibuli, petrželku, smetanu, bylinky a vše vyšleháme dohladka.



Pěnu ochutnáme a případně dochutíme solí a pepřem.



Podáváme s topinkami nebo chlebem.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Provensálská pěna

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.