Pražené chřestové tyčinky

Recept na rychle a chutně připravený chřest.


3.02x
15 min

Postup přípravy

Chřest očistíme. Vybereme si tenčí kousky.

Na pánvi rozehřejeme máslo a pěkně vedle sebe chřestové tyčinky poklademe. Za stálého hlídání a občasného obracení chřest opražíme - chřest nesmí v másle plavat! Když nám začne chřest zlátnout a připékat se, máme hotovo. U tenkých chřestových tyčinek nám stačí pár minut. Lze je připravovat i na grilu, v tom případě chřest potíráme olivovým olejem.

Pražené chřestové tyčinky přeneseme na talíř, zlehka osolíme a můžeme podávat jako chuťovku.

Pokud na recept použijeme chřest bílý, nejprve ho krátce předvaříme.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pražené chřestové tyčinky

Zpět na recept