Postřekovské chlupaté knedlíky

Postřekovské chlupaté knedlíky jsou vynikající pochoutkou k vypečenému tuku z vepřového masa se zelím.


3.082x
45 min

Postup přípravy

Syrové brambory oloupeme, nastrouháme, dáme vykapat a přendáme do mísy. Vařené brambory také nastrouháme a přidáme k syrovým. Podle chuti osolíme, vmícháme mouku a zaděláme těsto.

Z těsta odkrajujeme kousky, které rukou namočenou ve studené vodě zakulatíme a vhazujeme do vroucí vody.

Podle velikosti vaříme knedlíky 20 až 30 minut ve slané vodě. Pak knedlíky vyjmeme, v rychlosti opláchneme studenou vodou a dáme na mísu.

Postřekovské chlupaté knedlíky ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Postřekovské chlupaté knedlíky

Zpět na recept