Tento recept pochází z Portugalska, kde je připravován výhradně z telecích jater. Zkoušela jsem jej z hovězích a byl také moc dobrý.
2 ks | cibule |
2 lžíce | sádlo |
0.5 kg | rajče |
500 g | játra |
6 lžic | olivový olej |
1 balíček | zelené olivy |
0.5 kg | paprika různobarevná |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
čerstvý mletý pepř | |
na obalení | |
6 lžic | hladká mouka |
autor admin_martina
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena