Pomeranče s medem

Dezert ze španělské kuchyně.


3.0912x
20 min

Postup přípravy

Oloupeme 3 ze 4 pomerančů. Poslední pomeranč důkladně omyjeme a kůru vydrhneme. Budeme ji potřebovat. Dva z oloupaných pomerančů nakrájíme na kolečka a třetí rozebereme na dílky. Kiwi oloupeme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Maliny propláchneme a přebereme. Kolečka a dílky pomerančů, plátky kiwi a maliny rozdělíme na talířky. Takto připravené talířky trochu poprášíme moučkovým cukrem. Ze čtvrtého pomeranče ostrouháme kůru a vymačkáme z něj šťávu. Trochu kůry smícháme s pomerančovým likérem a medem a nalijeme na ovoce. Talířky nakonec ještě posypeme nastrouhanou pomerančovou kůrou a dozdobíme lístky meduňky nebo máty.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pomeranče s medem

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena