Pomazánková bublanina

Vůně, která se rozvine při pečení bublaniny z pomazánkového másla a jahod, vám zaručeně polechtá chuťové pohárky.


4.747x
35 min
6×

Postup přípravy

Mícháme pomazánkové máslo, vejce a oba druhy cukru elektrickým šlehačem, dokud nám žlutá pěna nezačne získávat bílý odstín. Pak po trochách přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Promícháme.

Kompotované jahody necháme okapat a překrájíme na poloviny, čerstvé jahody (250g) nakrájíme na čtvrtiny.

Plech vyložíme pečícím papírem, nalijeme těsto a uhladíme. Jahody navrstvíme na těsto a v předehřáté troubě pečeme asi 20 minut ba 180°C.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pomazánková bublanina

Zpět na recept