Pomazánková bublanina

Vůně, která se rozvine při pečení bublaniny z pomazánkového másla a jahod, vám zaručeně polechtá chuťové pohárky.


4.747x
35 min
6×

Postup přípravy

Mícháme pomazánkové máslo, vejce a oba druhy cukru elektrickým šlehačem, dokud nám žlutá pěna nezačne získávat bílý odstín. Pak po trochách přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Promícháme. Kompotované jahody necháme okapat a překrájíme na poloviny, čerstvé jahody (250g) nakrájíme na čtvrtiny. Plech vyložíme pečícím papírem, nalijeme těsto a uhladíme. Jahody navrstvíme na těsto a v předehřáté troubě pečeme asi 20 minut ba 180°C.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pomazánková bublanina

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena