sůl | |
0.3 ks | cibule |
50 g | majonéza |
hořčice | |
citronová šťáva | |
1 ks | uzený sleď nebo makrela |
2 ks | vejce natvrdo |
1 ks | nakládaná okurka |
bazalka nebo pažitka |
Uzenou rybu zbavíme kostí a maso umeleme s cibulí a okurkou. Jednotlivé ingredience spojíme majonézou. Přimícháme drobně pokrájená vejce, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a jemně usekanou bazalkou nebo pažitkou.
Před podáváním necháme pomazánku proležet. Podáváme s bílým pečivem, chlebem, nebo topinkami.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.