sůl | |
0.3 ks | cibule |
50 g | majonéza |
hořčice | |
citronová šťáva | |
1 ks | uzený sleď nebo makrela |
2 ks | vejce natvrdo |
1 ks | okurky nakládané |
bazalka nebo pažitka |
Uzenou rybu zbavíme kostí a maso umeleme s cibulí a okurkou. Jednotlivé ingredience spojíme majonézou. Přimícháme drobně pokrájená vejce, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a jemně usekanou bazalkou nebo pažitkou.
Před podáváním necháme pomazánku proležet. Podáváme s bílým pečivem, chlebem, nebo topinkami.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena