Pomazánka z romaduru

Báječně smradlavá pomazánka k pivu.


3.7595x
10 min
3×

Postup přípravy

Vidličkou rozmačkáme romadur. Přidáme pomazánkové máslo a řádně promícháme. Základ ochutíme harisou nebo paprikovou pastou. Na trhu je mnoho druhů, dobrá je hodně pikantní. Podle potřeby pomazánku osolíme. Můžeme ji ihned mazat na chleba nebo topinky a hojně zapíjet pivem. Do pomazánky můžeme také přidat jednu menší, nadrobno nakrájenou cibuli.
user-icon

autor E.v.a.

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pomazánka z romaduru

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena