Výborná polévka, která zasytí, zahřeje a provoní celou domácnost.
směs | |
---|---|
500 g | uzená žebra |
2 l | vařící voda |
1 kostka | bujón zeleninový |
2 hrnečky | rýže |
1 ks | vejce |
na ozdobu | |
1 snítka | petrželka kudrnka |
podle chuti | |
2 špetky | sůl |
Uzená žebra dáme do hrnce s vodou, mírně osolíme, přidáme zeleninový bujon a přivedeme k varu. Vaříme do změknutí masa, pak žebra vyndáme a necháme trochu vychladnout. Do polévky přidáme rýži a jedno rozkvedlané vejce, podle chuti dosolíme. Po uvaření rýže přidáme nadrobno nasekanou petrželku a obereme do polévky dříve vyndané maso z kostí. Polévku z uzených žeber podáváme horkou.
Poctivá domácí zelňačka: Top recepty na hustou a vydatnou polévku
Poctivá zelňačka - hustá a vydatná polévka, která skvěle zahřeje a nasytí. Její příprava je trochu složitější, ale podle těchto vybraných receptů ji hravě zvládne úplně každý. Zelňačka s klobásou i bez, s uzeným masem, na vegetariánský způsob, ale také s houbami, cuketou nebo červenou řepou. Kterou si vyberete?
Polévka zaručeně zahřeje: Recept na výbornou frankfurtskou polévku s párkem
Snadná, rychlá a finančně nenáročná polévka, kterou zvládne každý. Přitom je moc dobrá a v zimě na zahřátí přijde jistě vhod! Dnes vás ji naučíme krok za krokem.
autor Veronika
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena