Polévka z listů pampelišky, jahodníku a kopřiv

Jaro začalo a je čas i na bylinkové polévky.


3.0100x
35 min

Postup přípravy

Z poloviny másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme vodou, osolíme, opepříme a krátce povaříme.

Bylinky omyjeme, necháme okapat, jemně nasekáme, pak je podusíme na másle a vmícháme do polévky.

Polévku z listů pampelišky, jahodníku a kopřiv krátce povaříme. Zjemníme ji vejcem rozšlehaným ve smetaně, ale polévku již nevaříme.

Polévku z listů pampelišky, jahodníku a kopřiv podáváme s topinkami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polévka z listů pampelišky, jahodníku a kopřiv

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Velikonoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.